TFF 2. Lig’in 6. Haftası’nda 27 Eylül Pazar günü Adana 5 Ocak Stadyumu’nda oynadığı 3. Deplasman Karşılaşması’ndan da mağlubiyetle ayrılan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da, 3 Oyuncumuz Gürkan İZMİRLİOĞLU ve Kaptanlar Hacı Arif DURGUT ve Muammer SÜRMELİ, maç sonrası yaptıkları açıklamada yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini belirterek maçı kaybettiklerini, rakip Adana Demirspor’un ise şansının da yardımıyla galip geldiğini söylediler.
Futbolcuların görüşleri şöyle…
“Gürkan İZMİRLİOĞLU; “İlk yarı işi bitirebilirdik.”
İlk yarı işi bitirebilirdik. Pozisyonlara girdik ama atamadık. Ondan sonra maçın devamında çok şansız bir gol yedik. Atamayınca işte öyle yediğiniz goller normal oluyor işte. Sonra bizde gol atıp beraberliği yakaladık ama yine çok şanslı bir gol attı Adana Demirspor, ne yazık ki yenildik. Biz geçen haftaki oyunumuzu devam ettirmek istedik ama olmadı. Ama lig bitmedi devam ediyor. Bu hafta içeride oynayacağız, inşallah 3 puanı alacağız.”
Hacı Arif; “Bize yakışmayan goller yedik.”
“İyi oynadık, ilk yarı yakaladığımız pozisyonlarla öne geçebilirdik. Ama olmadı değerlendiremedik. Bize yakışmayan goller yedik. Daha dikkatli olmamız gerekiyor. İnşallah önlemini alacağız. Ama oynadığımız oyun, yaptığımız mücadele iyi diye düşünüyorum gelecek için bizide ümitlendiriyor. İnşallah ilerleyen haftalarda daha iyi olacağız.”
“İlk golde suçlu aramaya gerek yok”
“İlk golde bir anlaşmazlık oldu omu beni duymadı, ben mi onu duymadım bilmiyoruz orada ne olduğunu, oluyor bazen. Bekliyorsunuz kaleci çıkacak diye veya siz müdahale edeceksiniz diye bekliyor. Bir suçlu aramaya gerek yok, daha dikkatli olmamız lazım. İnşallah tekrarlanmaz diye düşünüyorum. Maç içinde normal sertlikler oldu aslında ama hakem biraz müsamaha gösterdi, biraz Yanlış kararlar verince ortam gerildi. Ama önemli bir şey yok.”
Muammer SÜRMELİ; “İlerleyen haftalarda seri galibiyetler alacağız.”
“Her şeyden önce çok üzgünüz. Galibiyetle döneceğimiz bir maçtan mağlubiyetle dönmek zorunda kaldık. Ben buradan bir şey söylemek istiyorum bu takım kafaya oynayacak düşmemeye değil. Bunu herkes böyle bilsin ve böyle inansın. Bu takım kafaya oynayacak göreceksiniz. İlerleyen haftalarda çok daha iyi olacağız ve seri galibiyetler almaya başlayacağız. Ben öyle inanıyorum. Bir sıkıntımız yok. Eğere para konusunu kastediyorsanız Urfa Maçı’nda da aynı sıkıntılar vardı. Para konusu vardı, içerideki arkadaşlarımızın bir tanesi gelip ne Hacı Arif’e nede bana para ile alakalı hiçbir şey sormuyorlar. Allah onlardan razı olsun. Hiçbir oyuncu maça çıktığı zaman parayı düşünmüyor.”