Sarı Fırtına Sürsürüspor’da!

Transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Turuncu – Beyazlı Temsilcimiz Sürsürüspor dış transfer çalışmaları kapsamında golcü oyuncu Murat Karaağaç’ı transfer etti…

Sarı Fırtına Sürsürüspor’da!
Sarı Fırtına Sürsürüspor’da!
Haber albümü için resme tıklayın

İlimizi bu yıl Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek Sürsürüspor, dış transfer çalışmaları kapsamında golcü oyuncu Murat Karaağaç’la anlaşma sağladı…

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de ses getirmeyi hedefleyen ve bu doğrultuda transfer çalışmalarına devam eden Turuncu-Beyazlı Kulüp dış transferde son olarak geçen sezon Mardin Mazıdağı Fosfatspor'da forma giyen 21 yaşındaki forvet Murat Karağaç’la mukavele imzaladı.

1998 Diyarbakır Çınar doğumlu olan Murat, daha önce Burhaniye Belediyespor, Çınar Belediyespor, Amed Sportif Faaliyetler, Lapsekispor, Bismil 1936 Spor ve son olarak Mardin Mazıdağı Fosfatspor'da forma giydi. Transfere ilişkin olarak Sürsürüspor’dan yapılan açıklamada, “Murat Karaağaç camiamıza hayırlı olsun” denildi.

ERDİM; “SÜRSÜRÜSPOR LİGE DAMGA VURACAK…"

Transfer çalışmaları konusunda değerlendirmelerde bulunan Genel Menajer Cihan Erdim, Murat’ın bildikleri ve görüştükleri bir oyuncu olduğuna dikkat çekerek genç forvetin takıma büyük katkı sağlayacağını söyledi. 2 kaleci, 1 sol bek, 2 stoper, 1 orta saha, 2 forvet transferi ile transferi kapatmayı düşündüklerini dile getiren Erdim, Erzurum’da yapacakları kamp döneminde teknik heyetin raporu doğrultusunda transferlerin devam edebileceğine de vurgu yaptı. Erdim; “Takımızda bölge olarak nokta transferler yapmaya devam ediyoruz. Murat da daha önce bildiğimiz ve görüştüğümüz bir oyuncuydu. Aldığımız ve alacağımız futbolcuların bu lige damga vurup takımımıza katkı sağlayacağına inanıyoruz. 2 kaleci, 1 sol bek, 2 stoper, 1 orta saha, 1 veya 2 forvet oyuncusu alarak transferi kapatmayı düşünüyoruz. Sezon başladıktan sonra Erzurum’da 16 Ağustos’ta yapacağımız kamp öncesi teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda gidecek ve kalacak oyuncularımızı belirleyip, eksik bölgelere ihtiyaç halinde transferler yapacağız. Sürsürüspor’un bu yıl lige damga vuracağına, Elazığ’ı en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz. Bu konuda şehrin ileri gelenlerinde, bürokratlar, siyasetçiler ve işadamlarından ilin amatör spor kulüplerine ve kulübümüze desteklerini bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

14 Tem 2019 - 12:07 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.