Savunmaya 1 takviye daha!..

Bonservisi Gençlerbirliği’nde olan 23 yaşındaki stoper Mehmet Cansın Çiçek için başkan Selçuk Öztürk’ün İlhan Cavcav ile görüştüğü öğrenildi

Bordo-Beyazlı Transfer Komitesi geçtiğimiz sezon Denizlispor’da kiralık olarak forma giyen Gençlerbirliği’nden Mehmet Cansın Çiçek ile büyük ölçüde anlaşma sağladı…

Şuana dek 5 transfer yapan bordo-beyazlılar, geçtiğimiz sezon Denizlispor’da forma giyen Mehmet Cansın Çiçek ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Bonservisi Gençlerbirliği’nde olan 23 yaşındaki stoper için başkan Selçuk Öztürk’ün İlhan Cavcav ile görüştüğü ve ardından futbolcuyla görüşerek ikna ettiği bildirildi. Geçtiğimiz sezon yeşil-siyahlı takımın formasını giyen genç savunmacıyla bir iki gün içerisinde resmi imzaların atılacağı öğrenildi. Güçlü fiziği ve istikrarlı futbolu ile bilinen Mehmet Cansın Çiçek son iki sezonda Denizlispor’da 58 maçta sahaya çıkarak önemli bir istatistik elde etti. Bu maçlarda 4934 dakika sahada kalan 1,93 boyundaki genç futbolcu kariyeri boyunca şuana dek 11 kez sarı kart, 3 kez de kırmızı kart gördü. Mehmet Cansın Çiçek’in imza sonrası kampa katılması bekleniyor.

08 Tem 2015 - 18:24 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.