Şenliklere Afrika arası!..

Gençlik ve Spor İl Müdürü ACAR il müdürlüğü bünyesinde yardım kampanyası başlattıklarını dile getirdi

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Elazığ Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Elazığ'da Şenlik Var Projesi'ne” Afrika ülkelerinde yaşanan açlık ve kuraklık nedeniyle bir süre ara verildi…

İlimizde 29 Mayıs'ta başlayan ve şu ana kadar 5 etkinliğin düzenlendiği proje kapsamında düzenlenen ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Elazığ Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Elazığ'da Şenlik Var Projesi'ne Afrika ülkelerinde yaşanan açlık ve kuraklık nedeniyle geçici bir süre ara verildiği açıklandı.

ACAR; “Yardımlar valilik aracılığıyla ulaştırılacak.”

Gençlik ve Spor il Müdürü Sedat ACAR, yaptığı yazılı açıklamada, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile birlikte projelendirilen ve 23 etkinliği kapsayan ''Elazığ'da Şenlik Var'' Projesi'ne ara verildiğini belirtirken, normal şartlarda 15 günde bir etkinliğin düzenlenmesinin planlandığını ancak ara vermek durumunda olduklarını belirtti. İl Müdürlüğü bünyesinde Afrika'da yaşayan insanların sıkıntılarına bir nebze destek olma adına, personel arasında yardım kampanyası başlatıldığını açıklayan ACAR, toplanan yardımların Elazığ Valiliği aracılığı ile Afrika'ya ulaştırılacağını kaydetti.

12 Ağu 2011 - 22:28 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.