SPAHIJA Slovenya Ligi'nde...

Elazığsporlu eski futbolcu Hrvoje SPAHIJA, Slovenya Ligi’ne transfer oldu.

Elazığsporlu eski futbolcu Hrvoje SPAHIJA, Slovenya Ligi’ne transfer oldu.

Bordo-Beyazlı ekibimiz Elazığspor’un Süper Lig’e yükseldiği 2012-2013 sezonunda Hırvatistan Ligi’nden transfer ettiği Hrvoje SPAHIJA, Slovenya 1.Lig ekiplerinden Olimpija’ya transfer oldu.

Elazığspor’da 2 lig, 2 de kupa olmak üzere sadece 4 müsabakada görev yapan ve büyük hayal kırıklığı yaşatan SPAHIJA ile hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz sezon başında yollar ayrılmıştı.

Kendisinden kulüp bulması istenen ancak kulüp bulamadığı için ilimize dönerek bir süre A2 Takımı ile antrenmanlara çıkan genç futbolcu, 9 Aralık 2013 tarihinde sözleşmesini tek taraflı feshederek ülkesine dönmüştü.

Geçtiğimiz sezon ligin ikinci yarısında da herhangi bir takımla anlaşamayan Hrvoje SPAHIJA, lig kalitesi Avrupa standartlarına oranla oldukça düşük olan Slovenya Ligi’ne transfer oldu.

Slovenya 1.Lig ekiplerinden Olimpija’ya transfer olan genç futbolcu, yeni takımı ile resmi sözleşme imzalayarak antrenmanlara başladı.

10 Ağu 2014 - 19:39 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.