‘Stad Yapılırken, Küme Düşmek Trajikomik!’

AK Parti Elazığ 26. Dönem Milletvekili AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı, Avukat Ömer Serdar, günışığı Gazetesi’ne yaptığı ziyarette Elazığspor ve yeni stadyum konusunda açıklamalarda bulundu…

‘Stad Yapılırken, Küme Düşmek Trajikomik!’
Haber albümü için resme tıklayın

Özgür YILDIRIM-ÖZEL HABER

AK Parti Elazığ 26. Dönem Milletvekili AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı, Avukat Ömer Serdar, Elazığ’ın markası olan Elazığspor’un küme düşmesini büyük bir talihsizlik olarak nitelendirirken, vilayet bürokrasisi, belediye, ticaret odası ve yönetimin bir araya gelip Elazığspor için bir formül üretmek zorunda olduklarını belirtti…

26. Dönem Milletvekili Ömer Serdar, Ramazan Bayram münasebetiyle geldiği Elazığ’da ziyaretleri kapsamında günışığı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni M.Nafiz Koca’yı ziyaret etti.

Ziyarette Elazığspor’un durumu ve yapımı devam eden yeni stadyum konusunda önemli açıklamalarda bulunan Ömer Serdar, pozisyon itibariyle Elazığspor için yapacaklarının sınırlı olduğuna dikkat çekerek çözüm bulunması yönünde adım atılması durumunda üzerine düşen görevi yapmaya hazır olduğuna vurgu yaptı.

Yeni stadyum yapılan Elazığspor’un küme düşmesini de trajikomik bir olay olarak nitelendiren AK Parti Elazığ 26. Dönem Milletvekili AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı, Avukat Ömer Serdar’ın spor servisimize yaptığı açıklama şöyle;

Futbolda küme düştük ancak Basketbolda Süper Ligdeyiz…

“Elazığspor’un küme düşmüş olması büyük bir talihsizlik. Çünkü vekilliğim döneminde söylediği bir şey vardı, Elazığspor sonuçta Elazığ’ın bir markası. Bu markanın küme düşmüş olması bu şehir için büyük bir kayıptır. Ancak sporda sevindirici bir olayda var biliyorsunuz. Elazığ’daki bir basketbol takımımızda Süper Lig’e çıkmış durumda. Bu başarısızlığın yanında elde edilen bu başarıyı da görmek gerekiyor. Çünkü buda önemli bir marka oldu. Büyük takımlar Fenerbahçe’si, Beşiktaş’ı, Galatasaray’ı Elazığ’a gelmiş olacak. Elazığspor meselesinde de artık bir çözüme ulaşmak gerekiyor.”

Elazığspor bizimdir…

“Göreve gelen bütün başkanlara, vekilliğim döneminde ve sonrasında da ben hep yapabileceklerim noktasında sonuna kadar herşeye hazır olduğumu beyan ettim. Ama şu aşamada benim pozisyonum itibariyle yapabileceklerim de sınırlı şeyler. Bu noktada vilayet bürokrasisi, belediye, ticaret odası ve yönetim bir araya gelip Elazığspor için bir formül üretmek zorunda. Ama bu nu gerçekleştirirler mi bilemiyorum. Stad meselesine gelince, benim bu konuda çabalarımı biliyorsunuz. Stad meselesinin programa alınması, ihaleye konulması aşamasında. Sonuçta bu stad bu şehre yapılacak. Süreç belki biraz uzun sürecek. Stadın hiç yapılmayacağı söylenirken bugün yapılır duruma geldi. Ama stad yapılırken takımın küme düşmüş olması ayrı bir trajikomik bir olay. Biran önce yetkililer çözüm bulunması yönünde adım atarsa bizde üzerimize düşen görevi her zaman için yapmaya hazırız. Çünkü Elazığspor bizimdir.”

10 Haz 2019 - 12:28 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Murat - Elazığsporu sahipsiz ve statsız bırakanları Allah kahreylesin inşAllah.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Haziran 12:28
02

levent serinkaya - elazığ hep konuşuyor rakipler yol katediyor biz yerimizde sayıyoruz. söylenenlerin çeyreği yapılsa yeter ancak ne yapan var ne yaptıran. elazığlı birileri birşey yapsın diye bekliyoruz bu sporda da böyle siyasette de böyle ticarette de böyle Allah sonumuzu hayreyleye.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Haziran 12:28
01

Gafur Kahrat - Sende, ziyaretgahinda bi markasınız.! Düşün şehrimizin yakasından nnnnnnn

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Haziran 12:28