'Takımımızda moraller oldukça iyi!..

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun ZEREN Elazığspor’u yenerek çıkışlarını sürdürmek istediklerini belirtti

Pazar günü sahasında Temsilcimiz Elazığspor’u konuk edecek Samsunspor’da Sportif Direktör Coşkun ZEREN karşılamanın her iki takım açısından da önemli bir maç olduğunu söyledi…

Alt sıralarda bulunan iki takımın mücadelesinde biraz daha yukarılara çıkmak için mücadele edeceklerini kaydeden ZEREN “Onlar da alt sıralardan kurtulup biraz daha üst gruba yaklaşmak için oynayacaklar. İki takım açısından da önem derecesi fazla olan bir maç olacak. Biz sahaya çıkıp seyircimizin önünde galip gelmek için oynayacağız.” dedi.

Sportif Direktör ZEREN ayrıca takımda morallerin oldukça iyi olduğunu Elazığspor maçından 3 puan alarak çıkışlarını devam ettirmek istediklerini kaydederek Pazar günü saat 16.00'da Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda yaşanacak olan futbol şölenine tüm taraftarları beklediklerini sözlerine ekledi.

24 Kas 2016 - 21:56 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.