Taraftar güvenoyu vermedi

26 yıl sonra 3. Lig'e düşen Elazığspor'da Bordo-Beyazlı Taraftarlar, şu andaki kulüp yönetimi ile gelecek sezon başarı yakalanabileceğine inanmadığını düzenlenen bir anketle ortaya koydu...

Taraftar güvenoyu vermedi
Haber albümü için resme tıklayın

Günışığı’nın internette "www.gunisigigazetesi.net" adresindeki web sayfasında uygulamaya koyduğumuz anketinde Sizce, 54 yıllık Elazığspor tarihinde 2 sezon arka arkaya toplamda ise 3.kez küme düşüren Selçuk Öztürk ve yönetimi “İstifa” etmeli mi, etmemeli mi? sorusuna verilen yanıtta, oy kullanan taraftarların % 90'ı yönetime güvenmezken, %8.8'lik bölümü ise yönetime güvenini belirtti.

Gazeteniz günışığı’nın "www.gunisigigazetesi.net" adresindeki web sayfasında 5 Mayıs Çarşamba gününden itibaren uygulamaya koyduğumuz " Sizce, 54 yıllık Elazığspor tarihinde 2 sezon arka arkaya toplamda ise 3.kez küme düşüren Selçuk Öztürk ve yönetimi “İstifa” etmeli mi, etmemeli mi? Sorulu yeni anketimize cevap veren katılımcının kullandıkları oyların seçeneklere dağılımı ve yüzdelik oranları şöyle gerçekleşti;

*İSTİFA ETMELİ 90 %

*İSTİFA ETMEMELİ 8.8 %

*KARARSIZIM 1.2 %

09 May 2021 - 14:38 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

Cemil - Selçuk sen Elazığsporu batırdın Allahta seni batırsın inşAllah.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Mayıs 14:38
03

GEZİNLi - Caferim umutlu ya süper lige çıkaracak.Helal

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Mayıs 14:38
01

Ünal Baydoğan - Kendine ve Elazığspor a zarar vermemek adına istifa edersem iyi olur Başkan. Hoca yı da gönder Yerli Hocalarla Çalış derim. Şerefettin Tutaş. Alaattin Tutaş . İlhan Aydın. Bülent Güllü. Ümit Tekoğlu vs gibi Hocalarımızdan düşünmenizi Rica Ediyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Mayıs 14:38