Tarlada İlk İdman

Elektrik kesintisi ve sulama eksikliği nedeniyle adeta patates tarlasına dönen tesislerin zemini sakatlığa davetiye çıkarıyor…

Tarlada İlk İdman
Tarlada İlk İdman
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Birevim Elazığspor, yeni sezon öncesi 1. Etap kamp çalışmalarına başladı…

2019-2020 Futbol Sezonu’nda TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Birevim Elazığspor'da 2019-2020 Sezonu Öncesi 1. Etap Kamp Çalışmaları 17 Temmuz Çarşamba günü yapılan tek çalışma ile başladı...

Elazığspor tesislerinde toplanan bordo-beyazlı futbolcular sezonun ilk antrenmanını Üst Saha’da yaptı. Saat 18:30’da Teknik Direktör Sefer Yılmaz ve yardımcıları yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. İdmanda futbolcular yenileme çalışmasına tabi tutuldular. 1 hafta boyunca Elazığ’da çalışmalarını sürdürecek olan bordo beyazlı ekibimiz bu sürenin sonunda il dışındaki bir kamp merkezinde kurban bayramı arifesine kadar çalışmalarını sürdürecek. Daha sonra futbolculara bayram izni verildikten sonra Elazığspor 3. Ve son etap çalışmalarını da muhtemelen yine Elazığ’da yaparak lige hazırlanmış olacak. Sezonun ilk çalışmasına izinli olan Kadir Bekmezci ve Yiğitcan Erdoğan katılmazken, tecrübeli futbolcuların bugün kampa gelerek yeni sezon hazırlıklarına başlayacağı belirtildi.

ZEMİN PATATES TARLASI GİBİ…

Öte yandan elektrik kesintisinden dolayı sulama yapılamayan ve bakımsızlıktan dolayı kuruyan tesislerin zemini endişeye neden oldu. Yeni sezon çalışmalarına başlayan Elazığspor’da tesislerin zeminin oldukça kötü olduğu ve futbolcu sağlığına uygun olmadığı görüldü. Taraftarlar zeminle ilgili 'patates tarlası' yorumlarında bulundu.

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Birevim Elazığspor’da yeni sezon çalışmalarına bugün yapılacak

çift antrenmanla devam edildi.

18 Tem 2019 - 12:25 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.