TBESF Gelişim Semineri sona erdi

Daha önce A Klasman’a yükselen ancak ara verdiği için geçen sezondan itibaren  B Klasman’dan sahalara dönen klasman hakemimiz Kayahan Topal yazılı ve atletik test sınavından başarıyla döndü...

4-7 Ekim 2018 tarihleri arasında Kuşadası’nda düzenlenen Tekerlekli Sandalye Basketbol B Klasman Hakem Semineri sona erdi. İlimiz adına ilk ve tek B Klasman Hakemimiz Kayahan Topal katıldı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Klasman Basketbol Hakemi ve aynı zamanda köşe yazarlarımızdan Kayahan Topal, Kuşadası’nda gerçekleştirilen olan gelişim seminerinden başarıyla döndü…

4 gün süren Tekerlekli Sandalye Basketbol B Klasman Hakem Semineri’nde katılımcılara yeni sezonda değişen kurallar ve 2017-2018 Sezonu’nda yapılan hatalar sinevizyon gösterimi ile aktarıldı. Seminere eğitimci olarak Merkez Hakem Kurulu Başkanı Eyüp Sabri Çiçek, Uluslararası Hakemler Selçuk Kaçın ve Dinçer Morel katıldılar. Tekerlekli Sandalye Basketbol B Klasman Hakem Semineri’nde ayrıca yazılı ve koşu sınavlarına tabi tutulan B Klasman Hakemimiz Kayahan Topal sınavları başarıyla tamamlarken, geçtiğimiz sezon 22 mücadelede görev alan Hakem Topal’ın gelecek sezon klasman atlayarak yeniden A Klasman Hakemliğine geçmesi bekleniyor.

09 Eki 2018 - 09:06 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.