TFF BAŞKANI NİHAT ÖZDEMİR İSTİFA ETTİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir görevinden istifa etti. 2019 yılında yapılan seçimle göreve gelmişti. Görev süresinin dolmasına 1 yıl kala Başkanlığı bıraktı.

2019 yılında devraldığı TFF Başkanlık görevini, 3 yıldır sürdüren Nihat Özdemir başkanlık süresinin dolmasına 1 yıl kala görevinden istifa ettiğini açıkladı.

YAYIN İHALESİ İÇİN TOPLANILDI, BAŞKAN İSTİFA ETTİ!

TFF Yönetimi şu anda Kulüpler Birliği ile birlikte toplantı halinde. Saat 14.00'te başlayan toplantıda kulüp başkanları da yer alırken, gündem maddesi maçların yayın ihalesi.

Toplantı öncesinde ise önemli bir gelişme yaşandı ve Nihat Özdemir'in 1 yıl daha başkanlık görevi olmasına rağmen görevi bırakmak istediği ve istifa ettiği öğrenildi. Haziran ayındaki genel kurula kadar Başkan Vekili Servet Yardımcı'nın başkanlığı yürüteceği belirtildi. Haziran ayındaki genel kurulda seçim maddeli toplantı olup olmayacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

04 Nis 2022 - 15:12 - Spor

Mahreç   Editör


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.