TÜRKİYE KİCK-BOKS ŞAMPİYONASI'NDA 4 MADALYA

Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Kick-Boks Kursu Öğrencileri, Kocaeli 'de Düzenlenen Türkiye Kick-Boks Şampiyonası'ndan 4 Madalyayla Dönüyor.

TÜRKİYE KİCK-BOKS ŞAMPİYONASI'NDA 4 MADALYA
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli ilinde yapılan Türkiye Kick-Boks Şampiyonasında sporcularımız 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalyayla dönüyor.

Genç Bayanlar 65 Kg kategorisinde Sıla KARTAL yaptığı 3 maçı da kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu. Sıla KARTAL ayrıca turnuvada en fazla puan toplayan sporcu olarak Türkiye Kick-Boks Milli Takımına seçilme başarısı da gösterdi. Sporcumuz ülkemizi Dünya Kupasında temsil etmeye hak kazandı.

Sıla KARTAL’ın yanı sıra Büyük Bayanlar 65 Kg kategorisinde Duygu ŞAHİN Türkiye 2’incisi oldu.

Büyük Erkekler 60 kg kategorisinde Doğan DEMİRCAN Türkiye 2’ncisi, Genç Erkekler 54 Kg kategorisinde Barış SÖZLÜ ise Türkiye Üçüncüsü oldu.

01 Tem 2022 - 15:30 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.