Türkiye Kupası'nda Rakiplerimiz Belli Oldu

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM - Elazığ temsilcilerinden Elazığspor’un rakibi Arnavutköy Belediyesi Gençlik Spor olurken, HD Karakoçan FK’nın rakibi ise 76 Iğdır Belediyespor oldu...

Ziraat Türkiye Kupası’nda 2. Eleme turu kuraları çekildi. TFF Başkan Vekili Ali Düşmez nezaretinde yapılan kura çekimi ile belirlenen kura çekimine göre Elazığspor, Arnavutköy Belediyesi Gençlik Spor’la, HD Elazığ Karakoçan FK ise 76 Iğdır Belediyespor’la eşleşti

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu eşleşmeleri, TFF Başkan Vekili Ali Düşmez nezaretinde yapılan kura çekimi ile belirlendi. Kura çekiminde TFF Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın da yer aldı. 50 takımın mücadele edeceği 2. Eleme Turu müsabakaları, 28, 29 ve 30 Eylül tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre, eşleşmede kura sonucunda ismi önce çıkan takımların sahalarında oynanacak. Kura çekiminde TFF Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın da yer aldı. 50 takımın mücadele edeceği 2. Eleme Turu müsabakaları, 28, 29 ve 30 Eylül tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre, eşleşmede kura sonucunda ismi önce çıkan takımların sahalarında oynanacak.

Gerçekleştirilen kura çekimi sonrası Elazığspor, Arnavutköy Belediyesi Gençlik Spor’la eşleşti. Müsabaka Elazığ Doğukent Stadı’nda oynanacak. HD Elazığ Karakoçan FK ise 76 Iğdır Belediyespor’la eşleşirken, müsabaka belirlenen tarihler aralığında Iğdır’da oynanacak. (Spor Servisi)

16 Eyl 2021 - 15:51 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.