U-19 Ligi Şampiyonu İl Özel İdare Spor

Daha önce bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden İl Özel İdarespor U-19 Takımı için ödül töreni düzenlendi…

2019-2020 Futbol Sezonunda İl Özel İdare Spor U-19 futbol takımı rakibi Yol Spor ile Play-Off Liginin son müsabakasında 3-3 berabere kalarak Elazığ Şampiyonu oldu…

Toplamda 23 Takımın katıldığı, klasman gruplarında 1. olan İl Özel İdarespor, Yolspor, Karakoçanspor ve Hankendispor takımlarımız grupların da 1. olarak Play-Off grubuna yükselme başarısı gösterdiler. Play-Off maçları sonunda namağlup olarak İl Özel İdare Spor Kulübü Şampiyonluğa ulaştı.

Yol Spor Tesislerinde yapılan kupa törenine TFF Futbol İl Temsilcisi Turgut Kılınç, ASKF Genel Sekreteri ve İl Tertip Komite Üyesi İbrahim Yalınız, ASKF Başkan Vekili ve İl Tertip Komite Üyesi Osman Akarsu, İl Tertip Komite Üyesi Hasan Ekrem, İl Tertip Komite Üyesi Halim Ezberci ile takım yöneticileri ve taraftarlar katıldı.

Kupa Töreninde İl Özel İdare Spor Kulübü Şampiyonluk kupasını TFF Futbol İl Temsilcisi Turgut Kılınç’ın elinden aldı, 2. olan Yolspor Kulübü de kupasını ASKF Genel Sekreteri ve İl Tertip Komite Üyesi İbrahim Yalınız elinden aldı.

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu sitesinden yaptığı paylaşımda; “Şampiyon olan İl Özel İdare Spor takımımızı tebrik ediyor, Türkiye Şampiyonası müsabakalarında başarılar diliyoruz. Ayrıca 2. Olan Yol Spor Kulübümüzü de kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.” ifadelerine yerverdi.

07 Oca 2020 - 16:51 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.