Üçüncü Kattan Düşmüştü Minik Baran Kurtarılamadı

Elazığspor Kulübü eski Başkanı Necati Erdem’in torunu minik Baran Erdem, bir kaza sonucunda 3. kattan düşerek hastaneye kaldırılmıştı. Minik Baran yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Elazığspor başkanlarından Necati Erdem’in torunu iş insanı Sedat Erdem’in oğlu Baran Erdem bir kaza sonucu 3. kattan düştü.

Marmaris’teki yazlıklarında bayram tatilini geçirmekte olan Erdem ailesinin küçük ferdi 2 buçuk yaşındaki Baran Erdem bulundukları yazlığın 3. katından dengesini kaybederek aşağıya düştü.

Ağır yaralı olarak Marmaris’teki özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesine kaldırılarak tedavi altına alınan minik Baran yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İş insanı Sedat Erdem ve eşi Gökçe Çeliköz Erdem biricik evlatları Baran’ın vefatından dolayı adeta kahrolurken minik Baran’ın organlarını da bağış yaptılar.

Marmaris’teki organ bağışı işlemlerinin gerçekleştirilmesinin ardından 2 buçuk yaşındaki Baran Erdem’in cenazesi Marmaris’ten İstanbul’a getirilerek Cuma veya Cumartesi günü Üsküdar Şakirin Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığındaki aile kabristanına defnedilecek.

NECATİ ERDEM: ALLAH’TAN GELDİK ALLAH’A GİDİYORUZ

Minik Baran’ın dedesi Elazığspor eski Başkanı Necati Erdem Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Değerli ve kıymetli hemşerilerim ve dostlarım Torunum 3 kattan balkondan düştü şu an hastahanede yoğun bakımda dualarınızı beklerim. Allah’tan geldik Allah’a gidiyoruz buna inanmış biri olarak hepinizden Allah razı olsun dualarınızla destek oldunuz maalesef torunumun beyin ölümü gerçekleşti sadece kalbin durmasını bekliyoruz. Allah hepinizden razı olsun” ifadelerini kullandı.

Günışığı Gazetesi olarak minik Baran’a Allah’tan rahmet, kederli Erdem ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

23 Tem 2021 - 00:25 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Elazgli elazigi seven - Allaha rahmet etsin hemserim necati erdem basin sagolsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Temmuz 00:25
03

Ünal BAYDOĞAN - Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun. Çok Üzüldüm . Rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın inşAllah. Rabbim Sizlere Sabırlar versin. Erdem Ailesinin Başı sağolsun. Başkanım sizleri çok seviyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Temmuz 00:25
02

Elazgli elazigi seven - Selcuk ozturk ne mikrop bir mehlukatmisin simdide kongreye getmeyi istiyor yani yeni secilecek yonetm kurulunun icratlarini engelemek elazig halki senden bikti istfa et elazig ismini dahi unut

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Temmuz 00:25