Ulusal Kulüp Lisansı için son tarih 20 Eylül

Aralarında Temsilcimiz Elazığspor’un da bulunduğu kulüplerin eksiklerini gidermesi için yapılan başvuruyu kabul eden Türkiye Futbol Federasyonu Lisans Kurulu’nun verdiği ek sürenin dolmasına 16 gün kaldı…

Transfer tahtasını açamayan İrfan Yumakgil Başkanlığı’ndaki TY Elazığspor Kulübü -3 puan cezası almamak ve mali kriterleri yerine getirmesi için ek sürenin dolmasına sadece 16 gün kaldı…

31 Ağustos’ta sona eren 1.Transfer Tescil Dönemi’nde tüm uğraşlara rağmen transfer tahtasını açamayan ve taraftarlarını büyük tepkisiyle karşı karşıya kalan Bordo-Beyazlı Yönetim, Ulusal Kulüp Lisansını alabilmesi için verilen süre 20 Eylül’de sona eriyor. Temsilcimiz, 20 Eylül tarihine kadar sportif, altyapı, personel, hukuki ve mali kriterleri yerine getiremezse, TFF tarafından eksi puan cezası ile karşı karşıya kalacak. Geride kalan 4 haftada aldığı kötü sonuçların yanı sıra maddi ve manevi olarak tarihinin en kötü günlerini geçiren Temsilcimiz Elazığspor’un önündeki en büyük tehlike futbolcu, teknik adam ve personele olan borçlar. FİFA’da şuanda iki önemli dosyası da bulunan Elazığspor’un bu sorunlarını 20 Eylül tarihine kadar halletmesi gerekiyor. Aksi takdirde Türkiye Futbol Federasyonu tarafından -3 puan cezasına çarptırılacak. Verilen ek sürenin dolmasına sayılı günler kala İrfan Yumakgil Başkanlığı’nda ki yönetim kurulunun bu konuda nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu.

03 Eyl 2018 - 15:45 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.