Ünüvar, Elazığspor'u övdü

PTT 1. Lig maçlarını yorumlayan ünlü gazeteci Cevdet Ünüvar, Elazığspor’dan övgü dolu sözlerle bahsetti.

PTT 1. Lig maçlarını yorumlayan ünlü gazeteci Cevdet Ünüvar, Elazığspor’dan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Fotomaç gazetesi köşe yazarı Cevdet Ünüvar, PTT 1. Lig’de 3. Hafta maçlarının analizini yaptı. Fotomaç gazetesinde dün yayınlanan yazısında Elazığspor’un, Denizlispor karşısında aldığı farklı galibiyetten övgüyle bahseden Ünüvar, Serdar Özbayraktar’a ise ayrı bir parantez açtı. Ünüvar “Gakgoş darbe yaptı” başlığıyla okuyucularına duyurduğu köşesinde şu ifadeleri kullandı; Bayram Bektaş’ın geçen yıl staj, bu yıl rüştünü ispat ettiği takımın adıdır Elazığspor. Kendisine verilen şansı çok iyi değerlendiriyor. Devam güzel insan… Maçın iki kahramanı vardı. Atan ve tutan (!) Atan Serdar Özbayraktar gitti gitti attı. Kazım çıktı açtı yedi. Serdar tecrübesi ile takımına çok şey verdi. Kazım tecrübesine yakışmayan goller yedi. Daha ötesi yok. Devam Serdar hem gollere, hem futbola…

02 Eyl 2015 - 19:06 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.