Uyum sorununu aşmaya çalışıyoruz!

Elazığspor’un başarılı oyuncusu Ali ÖLMEZ, hazırlık maçlarında alınan sonuçları yorumladı

Elazığspor’un başarılı oyuncusu Ali ÖLMEZ, hazırlık maçlarında alınan sonuçları yorumladı…

2010–2011 Futbol Sezonu öncesi 2. Etap hazırlıklarını Bolu Gerede Esentepe Otel’de sürdüren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da, genç oyuncu Ali ÖLMEZ kampın kendileri için son derece faydalı geçtiğini belirterek, bu sene şampiyonluk için ellerinden gelenin en fazlasını yapıp Elazığspor’u Bank Asya 1. Lig’e çıkaracaklarını söyledi…

Kamp süresince yaptıkları hazırlık maçlarında galibiyet alamamalarının nedenlerinin başında uyum sorununun olduğunu ifade eden başarılı sol kanat oyuncusu uyum sorununu da tamamladıkları takdirde, çok iyi bir takım olacaklarını belirtti.

2009-2010 Futbol Sezonu’nda 12 maçta 579 dakika süreyle forma giyen genç oyuncu Ali ÖLMEZ, günışığı’na yaptığı özel açıklamada şunları söyledi;

Bu sene hedefler değişti!..

“Geçtiğimiz sezon zor da olsa sonu mutlu bitti ve Elazığspor’u kümede bırakmayı başardık. Biz devre arası geldiğimizde ilk söylediğimiz söz, bu takımı ligde bırakacağız. Ben, arkadaşlarım, yönetim hepimiz buna inandık. Allah’a şükür bunu da başardığımız için çok mutluyuz. Bu sene hedefler değişti ve şampiyonluk parolasıyla yola başladık.”

Skorlarla ilgilenmiyoruz!

“Yeni gelen arkadaşlarımızla uyum sürecini aşmaya çalışıyoruz, çalışmalarımız da çok iyi gidiyor. Bu sene şampiyonluk için elimizden gelenin en fazlasını yapıp, Elazığspor’un hedefi olan Bank Asya’ya çıkarmak istiyoruz. Kamp bizim açımızdan çok faydalı geçiyor.

Çok iyi çalışıyoruz, takım olarak çok yoğun tempoda antrenmanlar yapıyoruz. Yaptığımız hazırlık maçlarında galibiyetle tanışamadık, ama sonuçta 14 yeni transfer, uyum sorununu aşmaya çalışıyoruz. İnşallah uyum sorununu aştığımızda bence çok iyi bir takım olacağız. Herkes birbirini yeni tanıyor, o yüzden biz skorları kafaya takmıyoruz. Bizim için önemli olan lige iyi başlayıp iyi devam etmek. Taraftarlarımız bu sene bizi daha fazla desteklesinler her şartta yanımızda olsunlar. Onların da desteğiyle ipi göğüsleyeceğiz.”

02 Ağu 2010 - 23:13 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.