Üzüm Festivali Koşusu Dothraki'nin

Elazığ Üzüm Festivali adına Elazığ Hipodromu’nda düzenlenen koşuyu Dothraki isimli safkan kazandı...

Üzüm Festivali Koşusu Dothraki'nin
Üzüm Festivali Koşusu Dothraki'nin
Haber albümü için resme tıklayın

Elazığ Üzüm Festivali adına düzenlenen kupalı mücadele, 6 koşulu Elazığ yarış programının 3. randevusu olarak gerçekleşti. Elazığ Hipodromu’nda gerçekleşen koşuyu Dothraki isimli safkan kazandı.

Sezonun 38. yarış gününde düzenlenen ve 10 safkanın birincilik mücadelesi verdiği programın en önemli koşusu, kum pistte 1200 metre mesafede gerçekleşti. 2021 yılı Elazığ Üzüm Festivali Koşusu'nu, Fedai Kahraman 'ın sahibi ve yetiştiricisi olduğu, Hüseyin Yıldırım tarafından antrene edilen 4 yaşındaki doru erkek safkan Dothraki jokeyi Mehmet Doğan idaresinde kazandı.

3+ yaşlı safkan İngiliz atlarının birincilik mücadelesi verdiği koşuda ikinciliği, Gold Fist elde ederken, King Baran üçüncü, Bay Rossi dördüncü ve son olarak West Grove isimli safkan da beşinci olarak mücadeleyi tamamladı.

Dothraki için bitiriş derecesi 1.14.01 olarak sonuçlanırken, koşudaki farklar da Boyun - 4 Boy - 1,5 Boy - 1,5 Boy şeklinde kayıtlara geçti.

Yarış sonrası Şeref Tribünü’nde gerçekleştirilen törende, koşuyu kazanan atın sahibi adına Elazığ Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik'e şiltini, Elazığ Tarım İl Müdürü Turhan Karahan verdi. Üzüm Üreticileri Birliği adına Yılmaz Ataş ise Muhammet Demirçelik'e bir sepet üzüm takdim etti. (Spor Servisi)

08 Eki 2021 - 12:51 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.