Voleybol'da, FÜ Rüzgarı

Fırat Üniversitesi Türkiye Üniversiteler Voleybol 1.Lig Grup Birinciliği Müsabakalarında 1. oldu.

Gaziantep Üniversitesi ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen “Türkiye Üniversiteler Voleybol 1.Lig Grup Birinciliği müsabakaları” tamamlandı.

Turnuvaya erkeklerde 6, bayanlarda ise 6 olmak üzere toplamda 12 üniversitenin katıldığı müsabakalarda, Erkeklerde Fırat Üniversitesi birinci, Doğu Akdeniz Üniversitesi ikinci, Gaziantep Üniversitesi üçüncü oldu.

Bayanlarda ise Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesi birinci olurken, Gaziantep Üniversitesi ikinci, Elazığ Fırat Üniversitesi ise üçüncü oldu. Şampiyon olan FÜ Erkek Voleybol takımı 01 Mayıs 2018 tarihinde Fırat Üniversitesi’nin ev sahipliğinde yapılacak Süper Lig'e terfi müsabakalarında mücadele edecektir.

Sporculardan Rektör Vekili Prof. Dr. Tanyıldızı’na Ziyaret…

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen “Türkiye Üniversiteler Voleybol 1.Lig Grup Birinciliği müsabakalarında dereceye giren sporcular, Fırat Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Sadettin Tanyıldızı’nı ziyaret ederek, kazanılan kupaları takdim ettiler. Ziyarette, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Cihan Çakıcı ile Voleybol Takımları Antrenörü ve Spor Şube Müdürü Öğr. Gör. Ercan Sönmez de hazır bulundu.

25 Nis 2018 - 18:45 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.