VRANJES'ten veda sinyali!..

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Elazığ’a gelen ve gösterdiği performans ile büyük beğeni toplayan Bosnalı milli futbolcu, yeni arayışlar içinde olduğunu açıkladı.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Elazığ’a gelen ve gösterdiği performans ile büyük beğeni toplayan Bosnalı milli futbolcu, yeni arayışlar içinde olduğunu açıkladı.

Elazığspor ile sözleşmesinin devam ettiğini fakat takımın küme düşmesi nedeni ile artık Avrupa’ya geri dönmek istediğini belirten VRANJES, menajerler aracılığı ile kendisine gelen transfer tekliflerini değerlendirdiğini ifade etti.

Gösterdiği performans ile yeniden Milli Takım’a seçildiğinin de altını çizen Bosna Hersekli futbolcu, Portekiz’in ünlü takımı Benfica başta olmak üzere Fransa’dan Nantes ve Almanya’dan bazı kulüplerin kendisine teklifte bulunduğunu ve ama şuana kadar herhangi bir anlaşma yapmadığını söyledi.

VRANJES hangi takıma gideceğini ise birkaç gün içinde netleştireceğini açıkladı.

VREANJES’in sözleşmesi Mayıs 2016 yılına kadar devam etmesine rağmen mukavelede yer alan 500 Bin Euro’yu getirdiği takdirde serbest kalır maddesini kullanması bekleniyor.

30 Tem 2014 - 22:55 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.