Yalovaspor, Elazığ’a eksik geliyor

Küme düşmeyi haftalar önce garantilediği için 6 oyuncusu bölgesel amatör lig takımlarına transfer olan yeşil-kırmızılı ekipte Elazığ Karakoçan maçı öncesinde bazı olumsuzluklar da ön plana çıktı.

Çarşamba günü deplasmanda Mavi-Beyazlı Temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK'nın konuğu olacak Yalovaspor, ilimize eksik bir kadroyla geliyor. 3 oyuncusu cezalı, bazı oyuncularının ise covid-19 testleri pozitif çıkan yeşil-kırmızılı ekipte 6 oyuncunun da takımdan ayrıldığı öğrenildi

Elazığ Karakoçan FK'nın da yer aldığı 3. Lig 3. Grupta küme düşmesi kesinleşen Yalovaspor, Ligin 32. Haftasında deplasmanda Elazığ Karakoçan takımıyla oynayacağı karşılaşmaya eksik bir kadroyla geliyor.

Gölcükspor maçında gördükleri kart neticesinde Doğancan, Mustafa Serkan ve Onurcan cezalı olduklarından dolayı Elazığ Karakoçan maçında forma giyemeyecekler.

Bunun yanısıra yapılan Covid-19 testleri sonucunda bazı oyuncularının sonuçlarının pozitif çıkması nedeniyle kadro kurmakta sıkıntı yaşayan Yalovaspor’un Elazığlı teknik sorumlusu Bayram Koçgündüz, bu nedenle Elazığ’a 13-14 oyuncuyla ancak gelebileceklerini ifade etti. Kendisinin göreve geldiği zaman küme düşmesi hemen hemen netleşen takımında 6 önemli oyuncunun ayrılarak BAL takımlarına transfer olduğunu hatırlatan teknik sorumlu Koçgündüz, geçmişte 2. Lige çıkarttığı takımının amatör lige düşmesinden duyduğu üzüntüyü belirterek, Elazığ Karakoçan maçında ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını söyledi.

19 Nis 2021 - 15:58 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.