Yanılmaz: 'Elazığspor sahipsiz değil'

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz Elazığspor ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz Elazığspor ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Elazığsporun sahipsiz olmadığını, kulübün kapanacağı yönünde yapılan yorumların asılsız olduğunu belirten Başkan Yanılmaz, Elazığsporun bir çınar olduğunu ve kısa bir süre sonra gerçekleşecek kongre ile kulüp başkanlığına İşadamı İrfan Yumakgil’in aday olduğunu söyledi.

Belediye Başkanlık makamında bir araya gelen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ile İşadamı İrfan Yumakgil’e taraftar gruplarının liderleri de eşlik etti.

“Elazığspor için dün elimizi taşın altına koyduk, bugün de gerekli hassasiyeti göstereceğiz” diyen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz açıklamasında şunları belirtti: “Elazığsporumuzun çok değerli sevdalıları, Elazığspor ile ilgili son günlerde meydana gelen gelişmeler taraftarlarımızın belki kalplerinde meydana gelen üzüntüleri hepimiz anlıyoruz ve idrak ediyoruz. Tabi Elazığspor bugünlere kolay gelmedi. Özellikle son dört yıllık süreç içerisinde Elazığspor da olan gelişmeleri bütün hemşerilerimiz çok yakından takip ediyorlar ve görüyorlar. Özellikle son iki yıllık süreçte yapılan çalışmalar, hizmetler, faaliyetler Elâzığsporumuzu bugünlere getirdi. Bugünden sonra da bütün Elazığspor sevdalıları bilmelidir ki bu takım sahipsiz kalmaz. Bütün hemşerilerimiz, işadamlarımız, milletvekillerimiz, valimiz, belediye olarak biz hep birlikte elbette Elazığspor'un daha iyi noktalara gelmesi için mücadele ediyoruz ve mücadele etmeye de devam edeceğiz. Gönlümüz, arzumuz ve hedefimiz Elazığspor'un Süper Lig'de mücadele etmesidir. Ancak futbolu bilenler, spor yöneticiliği yapmış olanlar, teknik heyet bilirler ki bunun için öncelikle çok iyi bir altyapıya ihtiyaç var. Aynı zamanda birliğe, beraberliğe ihtiyaç var. İnanıyorum ki Elazığspor ile ilgili şehrimizin bütün fertleri ile birlikte tek bir yumruk olacağız. Elazığspor'un geleceği ile ilgili emin adımlarla geleceğe yürüyeceğiz. Bu mahiyette bugün yapmış olduğumuz görüşme ile inşallah Elazığspor'un çok yakından tanıdığı, kulübün bildiği, Elâzığ’ın tanıdığı ve geçmişte de bu görevlerde bulunmuş tecrübeli çok değerli kardeşimiz İrfan Yumakgil Elâzığspor Kulüp Başkanlığı’na adaylığını koyacak ona göre ekibini oluşturacak. Bizler de hep birlikte desteğimizi vereceğiz, yardımcı olacağız ve hep birlikte Elazığspor'u çok daha iyi durumlara getireceğiz. Ben şimdiden çok değerli kardeşim İrfan Yumakgil’e başarılar diliyorum. İnşallah kongre delegelerimiz gereken teveccühü gösterirler, İrfan Yumakgil listesine oylarını verirler ve göreve geldikten sonra da bütün varıyla yokuyla hepimizin de desteğiyle Elâzığspor adına güzel hizmetler yapılır. Şimdiden Elâzığspor camiasına, sevdalılarına, şehrimize ve Elâzığ içindeki, dışındaki kalbi gönlü Elazığspor'da atan bütün hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun.”

“ELİMİZİ DEĞİL GÖVDEMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ”

Ziyarette bir değerlendirmede bulunan Elazığspor Kulübü Başkan Adayı İrfan Yumakgil ise açıklamasında şunları söyledi: “Elazığspor'u içinde bulunduğu durumdan bir an önce çıkarıp önümüze bakmamız için bir Elazığlı olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Bu saatten sonra varımızla yoğumuzla çalışacağımıza başkanımızın yanında sözünü veriyorum. Altyapıda çok iyi organize olup Türkiye'deki örnek kulüp olmak için bugünden sonra Elazığlılar olarak inşallah çalışacağız. Buradan Elazığlılara bir istirhamım var. Bizimle çalışmak isteyecek gönüllü iş adamları ve taraftarları Elazığ Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz ve Valimizi arayarak gönüllü olarak çalışmak istediklerini ifade edebilirler. Bu gönüllü çalışmalardan daha da zevk alacağımızı düşünüyorum. Şimdiden memleketimize hayırlı olsun. İnşallah birkaç aday daha çıkar güzel bir yarış ile birbirimizi kırmadan memleketimize hizmet etmek için bir şeyler yapmaya çalışırız.”

18 Tem 2018 - 16:19 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.