Yaz Kursları 4 Branşta Başladı

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren; " Yaz Kurslarımıza katılan gençlerimiz hem yeteneklerini geliştirme imkanı bulacak hem de gelecek adına da sporcu yetiştirme açısından büyük önem taşıyor..."dedi...

Yaz Kursları 4 Branşta Başladı
Haber albümü için resme tıklayın

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaz aylarında planlanan Yaz kursları 4 branşta başladı.

Yaz aylarında gençlerin yeteneklerine göre katıldıkları Yaz Kurslarında gösterdikleri gelişme ile bu alanda gelecek için planlamaların da yapıldığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren “ Bilindiği gibi Bakanlığımızca geçtiğimiz yıllarda yaz aylarında Yaz Spor Okulları açılıyordu. Ancak geçtiğimiz yıl buna pandeki süreci nedeniyle düzenleyemedik. Bu yıl yapılan mücadelede gelinen nokta itibarı ile yaz kurslarımızı yeniden düzenledik. Yaz Kurslarımıza katılan gençlerimiz hem yeteneklerini geliştirme imkanı bulacak hem de bu gençlerimizin devam edeceği kurslarda antrenörleri gözetleyeceği için bilim merkezli olarak gelişmeleri takip edileceğinden gelecek adına da sporcu yetiştirme açısından bu kurslarımız önem taşıyor. Yaz Kurslarımız 4 branşta start aldı. Önümüzdeki süreç içinde de diğer branşlarda kurslarımızı başlatacak ve planlanan tüm branşlar faaliyetlerine başlamış olacaklar.” dedi.

22 Haz 2021 - 14:46 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.