Yeni Transferlerin Lisansı Çıktı Kaç Yıllık İmza Attılar

Elazığspor kadrosunu 6 yeni transferle güçlendirirken MKE Ankaragücü Maçı öncesi yeni transferlerinde lisansları çıktı

“Ara Transfer Dönemi” olarak adlandırılan 2. Transfer ve Tescil Dönemi, dün gece sona erdi. Daha önce 5 oyuncuyu kadrosuna katan Temsilcimiz Elazığspor, transferin bitimine az bir zaman kala 1 isimle daha anlaştı.

4 Ocak’ta başlayan ve dün sona eren Ara Transfer Dönemi’nde daha önce Halil İbrahim Pekşen (Atiker Konyaspor-Kiralık), A. Ioan Hora (Teleset Mobilya Akhisarspor-Kiralık), Canberk Dilaver (Göztepe A.Ş-Kiralık), Muhammed İldiz (1,5 Yıllık) ve Orhan Şam’ı (1,5 yıllık) transfer eden Bordo-Beyazlı Ekibimiz, dün de son dakika Evkur Yeni Malatyaspor’dan Murat Akça’yla sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşma sağladı. 31 Ocak itibariyle sona eren 2. Transfer Tescil Dönemi’nde 6 oyuncuyu renklerine bağlayan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor yeni transferlerin lisansını da çıkarırken, bu oyuncular şans verilmesi durumunda Pazar günü deplasmanda oynanacak olan MKE Ankaragücü Maçı’nda forma giyebilecekler. Yeni transferler için bugün Elazığspor Tesisleri'nde 12:00'de imza töreni düzenlenecek.

01 Şub 2018 - 01:21 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.