'Yine Acemilik Yine Penaltı'

Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda maçı basın tribününden takip eden Köşe Yazarımız Halit Akgül Altay Maçı’nı okuyucularımız için değerlendirdi…

Cumartesi günü Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynanan ve Diarra ve Paixao’nun (pen.) karşılıklı golleriyle 1-1’lik skorla berabere tamamlanan maçı canlı olarak takip eden Köşe Yazarlarımızdan HalitAkgül müsabakanın teknikanalizini okuyucularımız için değerlendirdi…

Orhan Şam’ın yokluğunda savunmada oynayan Malili Genç Oyuncu İdrisa Diarra’nın yerinde yaptığı müdahalelerle hatasız oynadığını anlatan Akgül, sakatlanan Ahmet Aras’ın oyundan çıkmasıyla oyun üstünlüğünün konuk ekibe geçtiğini bildirdi.

Maçın A Klasman Hakemi Süleyman Abay’ın da anlamsız kararla maça damgasını vurduğunu kaydeden Halit Akgül’ün okuyucularımız için yaptığı teknik analiz şöyle;

“Ümraniye maçında Murathan’ın acemice yaptırdığı penaltıdan sonra Sivas'ta da Kadir Taşoğlu, Elazığspor’u yakan isim oldu. İdris Diarra, ilk maçında hatasız oynadı ve yerinde müdahalelerle dikkat çekti. Ağrıları olmasına rağmen kadro yetersizliğinden dolayı ilk 11’de oyuna başlayan Ahmet Aras 54. Dakika’da ayağına aldığı darbe ile oyuna devam edemedi... Ahmet Aras’ın oyundan çıkmasıyla Elazığspor'da işler değişti ve oyunun üstünlüğünü Altay’a kaptırdı. Tabi burada oyuna giren Kadir Taşoğlu’nun çok kötü olmasının da etkisi var.

*Abay, saçma sapan düdükler çaldı…

Maç boyunca saçma sapan düdükler çalan ve haksız kartlar çıkaran hakem rakibin arkadan müdahalesi ile yerde kalan Moussa Bagayoko ikinci sarıdan oyundan atarak Elazığspor kulübesini çileden çıkardı. Sonuç olarak Elazığspor Sivas’ta altın değerinde bir 3 puan bıraktı.”

22 Ara 2018 - 14:53 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.