Yolspor, Elazığ'ın 3. profesyonel takımı olacak!

Teknik Sorumlu Ender ÇINAR, şampiyonluk hedefine ulaşmalarında emeği geçen herkese teşekkür etti

2010–2011 Futbol Sezonu Elazığ Amatör Küme U–19 Futbol Ligi Play-Off Grubu Maçları sonunda şampiyonluğunu ilan eden Yolspor’da Teknik Sorumlu Ender ÇINAR, gazeteniz günışığı’na yaptığı açıklamada kendilerine destek olan herkese teşekkür ettiğini belirtti…

U–19 Futbol Ligi Play-Off Grubu’nun son haftasında en yakın rakibi Telekomspor’u 5–0 mağlup ederek şampiyon olan Yolspor’un Klasman Maçları’nda 7 maçın tamamını kazanırken 65 gol atıp hiç gol yemediğini ifade eden Teknik Sorumlu Ender ÇINAR maç başı ortalama 9 golle Klasman Grubu’ndan lider olarak çıktıklarını kaydetti. Play Off Grubu’nda ise oynadıkları 6 maçta 31 gol atıp kalelerinde sadece 1 gol gördüklerini söyleyen ÇINAR, “Fair-Play kuralları içerisinde namağlup şampiyon olduğumuz için futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum.” dedi.

Aynı inanç doğrultusunda grup maçlarında da Elazığ’ı en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını belirten Ender ÇINAR “Yolspor olarak amacımız önümüzdeki yıllarda Elazığ’ın 3. profesyonel takımı olmak. Bu futbolcu arkadaşlarımla bunu başaracak güçteyiz” şeklinde konuştu.

“Destek veren herkese teşekkürler…”

Elazığ Amatör Küme U–19 Ligi Play Off Grubu’nu namağlup şampiyon olarak tamamlayan Yolspor’un bu başarıyı yakalamasını sağlayan herkese şükranlarını sunduğunu belirten Ender ÇINAR, açıklamalarını şu ifadelerle noktaladı; “Bize her türlü desteği veren Karayolları Bölge Müdürü Yasin ALTUNYUVA’ya, Başkan’ımız Mehmet İNALLI ile Murat KUM’a ve yönetim kuruluna teşekkür ederim. Ayrıca her zaman sporun yanında yer alan, ilimiz sporu hakkında bize doğru haber ulaştıran günışığı Gazetesi’ne de teşekkür ederiz...”

19 Nis 2011 - 23:31 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.