Zeki Korkmaz Karşıyaka'da

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’la 15 maça çıkan tecrübeli oyuncuyla karşılıklı anlaşılarak sözleşmesi fesih etmişti

Önümüzdeki sezon kadroda düşünülmeyen ve karşılıklı anlaşılarak Bordo-Beyazlı Kulüple yollarını ayıran 26 yaşındaki ön libero Zeki Korkmaz PTT 1.Lig Takımları’ndan Karşıyaka ile prensip anlaşmasına vardı…

Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk ile İstanbul’da bir araya gelerek ve karşılıklı anlaşarak sözleşmesini fesih eden Zeki Korkmaz Elazığspor formasıyla 15 maçta 942 dakika süre aldı.

Pendikspor altyapısından yetişen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, kariyerinde daha önce 7 yıl İstanbul Başakşehir forması giydi. Zeki, Süper Lig'de 90, PTT 1. Lig'de 25 maça çıktı. Tecrübeli oyuncu resmi sözleşme imzaladıktan sonra Yeşil Kırmızılı ekibin Erzurum kampına katılacak.

07 Tem 2015 - 19:21 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.