Yurtbaşı Hipodrumu'nda yeni sezonun startı verildi

Türkiye Jokey Kulübünün 2021 yılı yarış programı kapsamında  Elazığ Yurtbaşı Hipodromu'nda ki yarış programı da belli oldu.

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Yurtbaşı Hipodromu'nda 44 yarış gününde düzenlenecek olan koşular ile bu yıl yeni heyecanlar yaşanacak.

Yurtbaşı Hipodrom Müdürlüğü'ne bu yıl atanan Muhammet Demirçelik ile birlikte hem yarışların hiçbir problem yaşanmadan yapılması hem de hipodromun gelişmesi ve halkın farklı bir şekilde sosyal hareketlilik yaşamasının sağlanacağı belirtildi.

Türkiye Jokey Kulübü tarafından Yurtbaşı Hipodromunda ikinci yarış gününün geride kaldığı, önümüzdeki süre içinde 42 yarış ile heyecanın devam edeceği ve bu koşuların bir bölümünün de kupalı koşular olarak yapılacağı belirtildi.

23 Nis 2021 - 13:42 - Teknoloji

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.