3. Ordu Komutanı Orgeneral Savaş Tunceli'de

3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, Tunceli'de Vali Sonel'i ziyaret edip, birlikleri denetledi.

3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, Tunceli’de Vali Sonel’i ziyaret edip, birlikleri denetledi.

Tunceli’de birlikleri denetlemeye gelen 3. Ordu Komutanı İsmail Serdar Savaş, Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel’i makamında ziyaret etti. Orgeneral Savaş’a, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Vedat Çolak, 3. Ordu Hareket Kurmay Başkanı Tuğgeneral Halil Soysal, 4. Komanda Tugay Komutan Vekili Albay Feridun Bircan, İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur eşlik etti.

Vali Sonel, Orgeneral Savaş’la bir süre sohbet etti. Daha sonra valilikten ayrılan Savaş ve beraberindekiler kentteki birlikleri denetledi.

25 Nis 2018 - 17:48 Tunceli/ Tunceli- Gündem

Mahreç   Tunceli


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.