Vali Sonel, mahallede karşılaştığı çocukları makamda ağırladı

Tunceli Valisi Tuncay Sonel, mahalle ziyaretleri sırasında karşılaştığı çocukları makamda ağırladı.

Tunceli Valisi Tuncay Sonel, mahalle ziyaretleri sırasında karşılaştığı çocukları makamda ağırladı.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, mahalle gezisi sırasında bir grup çocukla karşılaştı. Çocuklar, Vali Sonel’i makamında ziyaret etmek istediğini söyledi. Bunun üzerine Sonel, kendisini ziyaret etmek isteyen çocukları ve ailelerini belediyedeki makamında ağırladı. Çocuklarla yakından ilgilenen Sonel, onlara çeşitli hediyeler verdi.

Mahalleleri ziyaret ettikleri esnasında karşılaştıkları çocukların isteklerini ve taleplerini birer birer yerine getirdiklerini ifade eden Vali Sonel,"Çocuklarımızın isteklerini seve seve yerine getirmeye devam edeceğiz. Çocuklarımız her şeyin en güzeline layık"dedi.

04 May 2018 - 11:53 Tunceli/ Tunceli- Gündem

Mahreç   Tunceli


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.