Vali Sonel, öğrencilere 'Makam koltuğunu' devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde Vali Tuncay Sonel'i ziyaret eden öğrenciler, sırasıyla makam koltuğuna oturarak kısa süreli valilik yaptı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde Vali Tuncay Sonel’i ziyaret eden öğrenciler, sırasıyla makam koltuğuna oturarak kısa süreli valilik yaptı.

Tunceli’de Vali Yardımcıları Selçuk Yosunkaya ile Akın Zor, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Aslanoğlu, öğretmenler ve öğrenciler, Vali ve Belediye Başkan vekili Tuncay Sonel’i makamında ziyaret etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi öğrenciler, Vali Sonel’e çiçek verdi. Vali Sonel’de, kendisini ziyaret eden öğrencilere hem hediye verdi, hemde sırasıyla makam koltuğunu onlara devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını düzenleyecekleri etkinliklerle kutlayacaklarını ifade eden Vali Tuncay Sonel," Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Bu makamların gerçek sahibi çocuklarımızdır. Çocuklarımızı seviyoruz. Onların en iyi şekilde yetişmesi için öğretmenlerimizin gayretlerini biliyoruz. Bu vesile ile hem öğretmenlerimize hem idarecilerimize teşekkür ediyorum. Yapmamız gereken ne varsa seve seve yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Bizim için çocuklarımızın iyi şartlarda yetişmesi hem bir görev hem bir sorumluluktur"dedi.

Ziyarette,Elif Güntaş İlkokulu öğrencilerinin farklı ülkelere özgü kıyafetler giymesi de renk kattı.

20 Nis 2018 - 18:13 Tunceli/ Tunceli- Gündem

Mahreç   Tunceli


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.