İDAVİLLA

İdavilla, Kazdağları’nda butik otel ve bungalov evler gibi birçok imkanı bulabileceğiniz oldukça başarılı bir sitedir.

İDAVİLLA

İdavilla , Kazdağları’nda butik otel ve bungalov evler gibi birçok imkanı bulabileceğiniz oldukça başarılı bir sitedir. Kazdağları Balıkesir ilinde yer alan mükemmel doğası ile dikkat çeken Türkiye’nin en önemli dağları arasındadır. Sık ve geniş ormanları, yüksek oksijen yoğunluğu, göz kamaştırıcı doğasıyla; yılın stresini atabileceğiniz, birkaç gün hayatın karmaşasından uzaklaşabileceğiniz, eşi benzeri olmayan bir tatil yapabilmeniz mümkün oluyor.

Bungalov Evlerde Tatil Hakkında

Bungalov evler farklı ve doğa ile iç içe güzelliği ile tatilde en çok tercih edilen evler arasındadır. Kazdağları’ nın büyüleyici doğasında yer alan ve sayısız bungalov evlerin bir araya gelmesi ile butik otel görünümü sunan bu yerde tatil yapabilmek İdavilla sayesinde mümkün bir hale gelmektedir. Farklı mimarisi, doğaya bu kadar yakın olması, sakinliği ve dinginliği doruklarında yaşatan bu tatil yeri öne çıkan imkanları ile yerli ve yabancı turistlerin fazlasıyla rağbet göstermesine neden olmuştur.

Bungalov Evler Tatil İmkanları

İdavilla ile sahip olacağınız bungalov evlerle aradığınız tüm imkanlara kolayca ulaşabilmeniz mümkündür. Bungalov evlerin diğer tatil yerlerinden hiçbir farkı bulunmamaktadır. Bunun yanı sıra vaad ettiği huzur ve eşsiz güzellikler mükemmel bir tatil geçirmenize neden olacaktır.

Oksijenin ciğerlerinize dolduğunu hissedebileceğiniz bu evlerde, kahvaltı ve akşam yemeği imkanı sunulmaktadır. Bunun yanı sıra evlerde temiz çarşaf, temiz havlu, saç kurutma makineleri, klima ve televizyon gibi olanaklar bulunmaktadır. Günlük odalar temizlenerek kişilerin sağlıklı ve temiz bir yerde tatil yapması sağlanmaktadır. Ayrıca bungalov evlerle yerli ya da yabancı turistler tarafından ekstra olan istekler karşılanarak müşterinin memnuniyeti sağlanmaktadır.

Bungalov Evlerde Tatil Fiyatları

Kazdağları’nda İdavilla aracılığı ile eşsiz bir bungalov tatili planlıyorsanız, seçiminizin doğru olduğunu belirtmek isteriz. Bungalov evlerde ya da butik otellerde yapılacak tatil diğer tatillere oranla çok daha az maliyetlidir.

Kişilerin bütçesini yormayan ve en iyi imkanlara sahip olmanızı sağlayacak bu tatilde fiyat farklılık göstermektedir. Seçeceğiniz evdeki imkanlar, tatile kaç kişi katılacağınız, denize yakınlık, bölgenin merkeze olan uzaklığı fiyatlarda değişmelere neden olacaktır. Doğa ile iç içe mükemmel kareler yakalayabileceğiniz, sakinliğin içinde yalnızca dinlenmeye odaklanarak kusursuz bu tatile sahip olmak için www.idavilla.com.tr sitesi üzerinden anında iletişime geçebilirsiniz.

13 Mar 2020 - 11:23 - Yaşam

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.