YENİ SAYFA AÇILACAKMI?

Malumunuz 07 Ağustos Cumartesi günü Elazığspor’un Kongresi yapılacaktı ama çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 14 Ağustos Cumartesi gününe ertelendi.

Yapılacak olan kongrede aday yada adaylar Bordo-Beyazlı kulübe nasıl bir yol haritası çizmiş ve en önemlisi şu transfer tahtası açılacak mı ? Soruları başta geliyor.

Mevcut başkanın istifası bir takım işlerin daha hızlı gelişmesinde ve verilen vaatlerin daha fazla olması ve olumlu gelişmelerin yaşanacağı kulislerde konuşuyor.

Yeni seçilecek yönetimin ateşten gömlek giyeceği ve işlerinin çok ama çok olacağı kesin.

Fakat sporun içinde olanların ortak kanaati şu aslında…

Yeni bir sayfa ve yeni bir oluşum artık şart…

Eski defterler açılmasın artık ve uzun vadeli projeler hayata sokulsun.

Alacaklı olanlarda geleceğimiz olan gençler için biraz feragat etsinler..

Ekonomik olarak iyi durumda olan iş adamlarımızın desteği ve sporu sevenlerin çabalarıyla üstesinden gelinmeyecek durum değil aslında.

Fakat yeni yönetim şunu hedef görmeli kendilerine günlük yada sezonluk bir çalışma yapılmamalı.

Başta şu borçların bir kısmı kapatılarak transfer tahtasının kapatılması şart. Daha sonra yapılacak transferle iskelet kadro oluşturulup sözleşmeleri uzun vadeli yapılmalı.

Alt yapıda da ayrı bir ekip oluşturulmalı ve sıfırdan geniş çaplı bir çalışma başlatılmalı.

14 Ağustosta inşallah Elazığspor için yeni bir sayfa açılır ve kötü günlerden uzaklaşırız.

YUMRUKLAR ELAZIĞ’DA ATILACAK…

Türkiye Boks Federasyonu 03-09 Eylül tarihlerinde Elazığ’da kız ve erkeklerin katılımı ile dev bir organizeye ev sahipliği yapacak.

Başta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Boks Federasyonu, İl Temsilciliği ve hocalarımızın gayretleri ile Elazığ’a büyük çaplı bir organize üstlendi.

Kızlar ve Erkekler kategorisinde yapılacak Boks müsabakalarına 500 sporcular, beraberinde; antrenörler ve yöneticiler ile toplamda 1500 civarında katılımcı ile 7 gün Elazığ Boks yapılacak.

Yakup Kılıç Spor Salonunda organize edilecek maçlara çok sayıda milli sporcuda katılacak.

Boks branşında ilimiz hep Milli takım düzeyinde Antrenörlerimiz katılıp, her yaşa kategorisine göre de milli takıma sporcu kazandırmış bir kent konumundayız.

Boks Federasyonunda ilimiz antrenör ve sporcu alanında etkili bir konumdayız.

Müsabakalar için bizim çelik bileklere sahip olan kız ve erkek sporcularımıza başarılar diliyorum. Ev sahibi olduğumuz için en fazla dereceyi bizim gençlerin alacaklarına inancım tam.

7 günlük maratonda başta Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ve ekibi, Milli Takım Antrenörlerimizden Ragıp Pala, Cemil Döndü, Olimpiyat Şampiyonumuz Yakup Kılıç ve diğer hocalarımız misafirlerimizi en iyi bir şekilde ağırlanıp iyi bir ev sahipliği göstereceklerdir.

Daha farklı ve geniş organizelerin ilimizde yapılması temennisi ile…

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Ahmet Polat - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket İstikrar Değişim Hizmet Elazığlılar Siz seçime nasıl gideceksiniz?
Tüm anketler